Welcome Screen Heartcore Warriors Academy

Heartcore Warriors Academy

Heartcore Warriors Academy

The most heart-based driven personal leadership academy that you’ll find.

Dit is dé plek waar een tikkeltje rebels en vooral hartgecentreerd leiderschap samensmelt met persoonlijke groei. Ben jij klaar om de kracht van je hart te omarmen en de weg naar persoonlijk meesterschap te bewandelen? Heb jij de guts om in te stappen? Alleen voor echte strijders die aan de bak willen. Te betreden via jouw favoriete device!

Heel binnenkort online! Schrijf je hier in en krijg als eerste bericht wanneer we LIVE gaan ❤️

Als je niet aansluit als Heartcore Warrior garanderen wij je pure FOMO. Sorry, not sorry.

 • Nog voordat het boek van Raf uitkomt krijg jij al wat mooie bits & pieces van haar ‘No Matter What’ mindset
 • Jij wilt een significante verandering in je leven waarbij je ook de wijsheid van je hoofd, hart en buik leert inzetten
 • Je zoekt gelijkgestemden die belachelijk Heartcore zijn
 • Deze community is geen therapie. Het is strijden voor wie jij diep van binnen écht wilt zijn.

Je houdt van ‘cut the crap’ en van iemand die zegt waar het op staat. Geen gelul, geen bullshit. Wil jij iets – wat dat dan ook mag zijn in je leven – veranderen, dan moet je echt aan de bak. Leren ben je niet vies van.

We bezitten allemaal een inherente kracht die we kunnen aanboren. Maar het komt soms met de jaren, met wat grijze haren of we moeten eerst tegen een aantal stalen balken aanlopen voordat we wakker geschud worden en echt in onze eigen kracht durven te gaan staan. Om te bewegen van een onhoudbare innerlijke strijd naar onze fundamentele innerlijke kracht. Onze ware natuur aanboren. Dat is wat deze academy ook doet. Jou in je kracht zetten. Breken met negatieve overtuigingen.

Wat is jouw grootste uitdaging of ongemak in wie jij diep van binnen écht wilt zijn? Als je echt verandering wilt, dan lukt het je. Een beetje willen werkt niet. Je moet 100% willen, 100% geloven, en 100% moedig zijn in de moeilijkste opgave die er is: zelfkennis tot in je diepste vezels.

“Between Life and the Way lies the Stairway” 

– Life of the Miraculous, Gurdjieff

Je bent 1 stap verwijderd van ‘becoming a Heartcore Warrior’

Schrijf je nu in en ontvang binnenkort een gratis video met de uitleg waarom een gebalanceerde ademhaling de basis is voor alle wijze besluiten die je vanaf nu gaat nemen. Dus adem in, adem uit. Becoming a true Heartcore Warrior begint nu. Dit wat je nu leest komt niet voor niets op je pad. Je bent er NU klaar voor. Dus waarom zou je wachten? Stop met scrollen op instagram en tiktok. Wil je verandering, patronen doorbreken en wijze besluiten nemen sluit je dan nu aan bij deze community. Investeer in jezelf. In jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wie kan zich aanmelden?

Jij bent een ambitieuze vrouw – mannen, lees maar even door want misschien heb ik het wel over jouw vrouw of vriendin – die veel ballen hoog te houden hebben en dat ook kunnen. Maar jij voelt dat je niet helemaal in je kracht staat. Persoonlijke ontwikkeling staat bij jou hoog in het vaandel. Omgevingsfactoren en gebeurtenissen hebben invloed op je gemoedstoestand, je ervaart meer ongewenste emotie dan normaal – of je bent meer afgevlakt en je komt slecht bij je gevoel. Iedereen heeft een ander patroon. Ondanks dat blink je wel uit in je professionele verplichtingen, maar je voelt dat er iets mist. Je voelt dat je nog niet 100% in je kracht staat. Je ervaart bijvoorbeeld vaak het duiveltje en engeltje op je schouder, je kan veel wikken en wegen, doet lang over besluiten nemen of je bent super impulsief. Je hebt al verschillende zelfhulpboeken gelezen en bent niet vies van inspiratie opdoen. Maar dan nog veranderd er niks op fundamenteel niveau. En daar ben je klaar mee.

Jij bent een ambitieuze man die met zijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag wilt om op persoonlijk en zakelijk gebied meer te kunnen bereiken, maar wel op een ‘cut the crap’ wijze. Alle dingen die je hiervoor hebt gelezen herken jij gekgenoeg ook. Jij wilt gemotiveerd en geïnspireerd worden op een frisse en daadkrachtige manier. Liefst ook met een beetje humor. Geen zweefteefgedoe graag, want daar krijg je jeuk van (ik ook:-). Je wilt best wel uit je comfortzone treden, bent wellicht een beetje sceptisch op online programma’s, maar je wilt het een kans geven. Nog meer: je wilt jezelf de kans geven om de uitdaging met jezelf aan te gaan. Ook jij staat wellicht voor belangrijke besluiten in je leven en bent op zoek naar wat ‘guidance’ hoe je hier beter en sterker in kan navigeren. Tools: dat is wat een échte man nodig heeft zodat je er zelf mee aan de bak kan. Ladies, ook dit kan allemaal op jou van toepassing zijn.

Alles en iedereen – van elke leeftijd – is welkom. Ongeacht waarmee je je identificeert. Ongeacht welke kleine of grote uitdagingen je hebt.

Wie is niet welkom?

Mensen die niet doen wat ze zeggen te gaan doen. Als je geen verantwoordelijkheid durft te nemen, als je niet aan de bak wilt gaan. Het heeft geen zin om lid te worden als je stiekem toch niet wilt veranderen. Ja, procrastination kan ook een blokkade zijn. Maar als jouw blokkades zó groot zijn dat je al weet dat het niets gaat veranderen voor je, dan moet je eerst maar eens voor de 1:1 coaching gaan om wat hardnekkige patronen te doorbreken. Doe ook niet mee als je alleen maar lid gaat worden om te koekeloeren. Wees gewaarschuwd: we hebben iedereen door. We stellen irritante vragen en we verwachten 100% inzet en interactie van je. We hold you accountable. Kan je dit niet aan, dan hoor je hier niet thuis.

Je bent niet zomaar een ‘Heartcore Warrior’. Je moet het verdienen. Hard werken hoort daarbij.

Als lid van onze online Academy, krijg, leer en ondervindt jij onder andere:

 • Inzichten & learnings over de ‘No Matter What’ Mindset naargelang het boek van Raf
 • De wetenschappelijke achtergrond van de meerdere breinen techniek (mBIT)
 • Aan de hand van verschillende situatieschetsen de taal van elk brein en wat dat betekent voor jouw eigen uitdagingen
 • Hoe je je eigen uitdagingen kan definiëren
 • Wat je negatieve overtuigingen zijn
 • Hoe je jouw eigen blokkades kan opsporen
 • Waarom er ontwikkelde patronen zijn die je dienen en niet dienen
 • De kracht van leuke doelen stellen en vooral doelen halen
 • Enorm veel wijsheid door de interactie met mede Heartcore Warriors
 • Op maat gemaakte modules voor specifieke uitdagingen die vaak voorkomen
 • Dat je plezier krijgt in het met regelmaat meedoen aan online community meetups en masterclasses
 • Een continue ontwikkeling van modules & masterclasses waardoor jij beter gaat presteren op alle vlakken
 • Hoe jij aandeel krijgt in al deze ontwikkelingen, want jouw needs staan voorop!

Je hebt de unieke kans om direct contact te hebben met Raf

Ja, antwoord op je vragen. Directe interactie. Geen gelul. Geen ego en ega’s. Jij hebt een vraag en ik antwoord. Dit is de belofte. Maar ik beloof ook: als ik zie, hoor en denk dat je meer nodig hebt en dat je 1:1 coaching nodig hebt om iets te doorbreken dan vertel ik je dat. Dan verwacht ik ook dat je doorpakt. Ik doe alles voor jouw hoogste goed en ik werk alleen maar met wat zich aandient. Dus ga maar alvast sparen, want 1:1 coaching is next level. Gelukkig ben in je in 1-3 sessies wel geholpen met je grootste uitdagingen – als je doet wat je moet doen.

Waarom een online Heartcore Warriors Academy?

Dit is mijn eigen jarenlang gekoesterde droom en ook iets wat ik zelf uitgesteld heb. Enerzijds omdat ook ik op een blokkade stuitte die ik te doorbreken had – ja, ook ik loop nog met regelmaat tegen stalen balken aan. Het verschil is: ik ga ze aan. Anderzijds kwam er even een pandemie tussendoor waardoor ik veel meer tijd moest investeren in het overleven van de pandemie en het redden van mijn specialty coffee bar. Het waren vijf intens heftige jaren waarvan ik weer veel geleerd heb.

Door het schrijven van mijn boek ‘No Matter What’ – dat in 2024 wordt uitgegeven kwam ik tot de helderheid om met het publiceren van mijn boek ook de stap te zetten om deze droom werkelijkheid te maken. Het lanceren van mijn eigen online academy, zodat ik alle lessen, learnings en wijsheid dat ook voorkomt in mijn boek met nog meer persoonlijkheid kan overdragen binnen mijn eigen community. Voor mensen die aangaan op mijn verhaal en willen leren van iemand die meester is in het dealen met levensgebeurtenissen die niet misselijk zijn.

Heb je nog een laatste schop onder je kont nodig?

Bij deze ❤️

Change is waiting at the other side of your comfort zone! Go Heartcore!

Now. Cut the crap en meld je aan. Langer dan dit ga ik het niet maken. I will see you on the other side!!

‘Change the plan, but never the goal.’

– Daniel Hurst