Agavni Jessaijan – Eigenaar HCL

Externe magiër, creator, communicator, facilitator & meerdere breinen coach

Energie, creativiteit en snelheid. Cut the crap. Vuur voor verandering en vooruitgang. Agavni inspireert hoe het ook en vooral anders kan. Agavni brengt mogelijkheden en positieve energie, communiceert en manifesteert vanuit haar hart. Voor grote en kleine bedrijven. Van corporate reus tot gym. Ze gelooft in de kracht van vragen stellen, aandachtig luisteren en zeggen waar het op staat. Met compassie!

THNK’er

Agavni heeft in 2016 deelgenomen aan Class 9, THNK School of Creative Leadership in Amsterdam. Haar persoonlijke Endeavor die ze meenam was een globale oplossing zoeken voor de informatie overload, maar tijdens het onderzoek bracht dit haar terug bij het échte onderwerp: haar bedrijf Heartcore-Lab. Tijdens THNK heeft ze als doel gesteld om binnen 1 jaar haar eigen creatieve plek te vinden: het Lab.

Lab @ NDSM Amsterdam

Op het ruimtelijke en industriële NDSM-Plein staat de monumentale Y-Helling dat is omgetoverd tot bolwerk van creatieve ondernemers. Agavni heeft hier een unit weten te bemachtigen die ze volledig zelf heeft ingericht met al haar guilty pleasures. Het Lab gebruikt ze voor creatieve sessies, workshops & trainingen en haar netwerk huurt dit met regelmaat als creatieve uitvalsbasis.

Think big, write here

Agavni houdt niet zo van beperkingen en daarom heeft ze geïnvesteerd in een héle lange whitewall die ten dienst staat aan diverse brainstorm en creatieve sessies. Je kan het zo gek nog niet bedenken of het heeft wel op deze muur gestaan. #papierisoverbodig

Creatiekracht

Van creatief met cijfers (jaja, Agavni startte haar carrière als financial) naar veranderen over de as van creatieve communicatie en conceptontwikkeling, want dat is waarvoor ze heeft gestudeerd in deeltijd aan de Hogeschool van Utrecht. Opgeleid als verandermanager met een brede interesse en passie voor verhalen, communicatie en hoe mensen culturen vormen maakt dat zij dit krachtenveld combineert binnen Heartcore-Lab en haar diensten inzet voor transformatie programma’s binnen de corporate wereld.

Van idee tot concept naar manifestatie

Agavni haalt ook bedrijven naar het Lab, ‘to break the uncreative cycle’. Met haar knowhow in concept creatie, creativiteit, design thinking, storytelling, business transformaties, organisatie- en cultuurverandering heeft ze de ervaring in huis om de juiste interventies te doen en teams te begeleiden hoe zij tot ultieme creatie en manifestatie komen.

Meerdere breinen coach: creativiteit, compassie, moed

Agavni is sinds september 2018 gecertificeerd mBIT (Multiple Brain Integration) Coach en on her way naar mBIT Mastercoach & Trainer, zodat ze dit ook in grotere groepen en in organisaties toepasbaar kan maken. Neurowetenschap heeft bewezen dat we 1) meerdere breinen hebben: hoofd, hart en buik en 2) deze alle drie een hoogste expressie hebben en op het moment dat deze drie optimaal zijn uitgelijnd we als mens tot ultieme wijsheid kunnen komen.

Design matters!

Of het nu een concept, event, poster, proces, brainstorm, storyline, agile team of interventie design is. Maakt niet uit. Design is key. Als je het dan doet moet je het goed doen! Hiervoor zet ze ook haar Heartcore Tribe in.

Work in progress & de toekomst:

Een Heartcore Tribe of freelance professionals om zo meer en sneller impact te genereren voor onze opdrachtgevers!

As a Heartcore Tribe we inspire & scale change through creative concept development, rebellious creativity and communication re-design.