wolken

Boek

Het eerste boek van Agavni Jessaijan

Als je echt wil, ben je tot alles in staat. No Matter What!

Agavni Jessaijan, bekend als Raf, doorstond zware beproevingen in het tv-programma Kamp Van Koningsbrugge en eindigde als finalist. Maar het leven zelf bood nog grotere obstakels. Voor het eerst vertelt ze met welke jeugdtrauma’s ze te dealen had en hoe ze voor zichzelf leerde kiezen. De lessen uit de special forces bleken een metafoor voor hoe zij haar leven al jaren inricht: doorzetten is voor haar het enige volwaardige commando.

PAK DEZE KANS!

Boek laten signeren?

18 juni 2024 verschijnt het boek ‘No Matter What’. Via www.heartcore-vrijeboeken.com kan het boek voorbesteld worden, of via jouw favoriete online boekenwinkel.

Levensverhaal

Agavni Jessaijan (1982), geboren in Amersfoort en woont in Amsterdam. Ze is ondernemer pur sang, runt haar eigen organisatieadvies- en coachingsbureau Heartcore-Lab en is te boeken als organisatieadviseur, businesscoach en spreker.

Met veerkracht en vastberadenheid transformeerde Raf haar ongemak tot een levenshouding van diepgaande compassie, creativiteit en moed. Dit openhartige boek zet je aan om, ongeacht je omstandigheden, volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen pad. Ook jij kan leren vertrouwen op jezelf, op je gutfeeling, en tappen uit de wijsheid die diep vanbinnen in ons allemaal aanwezig is. Laat je inspireren en ontdek hoe ook jij elk obstakel kan overwinnen en een mooie toekomst voor jezelf creëert. No matter what!

Leadership Development & Businesscoaching

Agavni Jessaijan helpt leiders en individuen hun diepste potentieel te ontdekken en barrières te overwinnen. 

Haar benadering verweeft moderne neurowetenschappelijke inzichten en gedragsmodellering met tijdloze wijsheid. Haar expertise in de mBIT-methode (Multiple Brains Integration Techniques) plus haar achtergrond als verandermanager en haar ondernemerschap stellen haar in staat diepgaand in te spelen op de behoeften van de mensen met wie zij werkt. 

Conventionele denkpatronen doorbreekt ze graag, daar staat ze om bekend. Met humor, verbinding en vastberadenheid weet ze haar publiek uit te dagen altijd in mogelijkheden te denken.

Heartcore Academy

The most heart-driven personal leadership academy you’ll find

Dé plek waar een tikkeltje rebels en hart-gecentreerd leiderschap samensmelt met persoonlijke groei. Ben jij klaar om de kracht van je hart te omarmen en de weg naar persoonlijk meesterschap te bewandelen? Heb jij de guts om in te stappen? Alleen voor échte strijders die aan de bak willen.

Wat is jouw grootste uitdaging of ongemak in wie jij diep vanbinnen wilt zijn? Als je écht verandering wilt, dan lukt het je. Een beetje willen werkt niet. Je moet honderd procent willen, honderd procent geloven, en honderd procent moedig zijn in de moeilijkste opgave die er is: zelfkennis tot in je diepste vezels.

Durf je nog iets dieper te gaan na het lezen van dit boek? Dan ben je één stap verwijderd van becoming a Heartcore Warrior. Meld je aan via: www.heartcore-lab.nl/academy