Feel the Fear and do it anyway

Change Agency

Capabilities Change Agency

Jij hebt een verandervraagstuk en je bent op zoek naar iets anders dan anders.

Iets wat je nog niet eerder gezien of gehoord hebt. Eén ding is zeker: je wilt mensen in beweging krijgen. Heartcore-Lab biedt een aantal services voor het bedrijfsleven die middenin en/of aan de start staan van een digitale transformatie of organisatie- en cultuurverandering.

Executive & Leadership Coaching

Alles ligt altijd aan jezelf. Krijg je de mensen niet in beweging? Doen ze niet wat je wil? Weet je niet hoe je iedereen kan bereiken? Welk verhaal je nou eigenlijk écht moet vertellen om te inspireren?

Gaan jullie als leiderschapsteam wel voor elkaar door het vuur? Got each others back? Of zitten jullie niet echt lekker op dezelfde frequentie? Hoe doe jij dat? Waar maak jij het echte verschil? Have the guts om te werken met je grootste professionele uitdagingen, te ontdekken wat jou diep van binnen tegenhoudt wat er nodig is om in verbinding te blijven als team en te breken met negatieve overtuigingen zodat de boel meer gaat stromen. Jij en je leiderschapsteam dragen een grote verantwoordelijkheid. Als ook jij graag doorgaat waar anderen stoppen, niet bang bent voor echte gesprekken vanuit het hart, toe bent aan denken in oneindig creatieve mogelijkheden, ja zegt en ja doet, dan zijn wij gemaakt voor elkaar.

Facilitating Cultural Change in Digital Transformation

Niks blijft hetzelfde. Het begint allemaal met een visie op de toekomst of een visie op verandering. Heb je die (nog) niet? Mooi, dan is dat stap één. Dit geldt voor organisatieverandering, cultuurverandering, communicatievraagstukken en digitale transformaties. Wat voor cultuur wil je zijn? Niet aan de eindstreep van de verandering, maar juist tijdens de rit die leidt naar jullie visie op de toekomst. En hoe verander je mee? Wat is ervoor nodig om een flexibele en misschien wel feestelijke mindset te adopteren?

Digitale Transformatie klinkt heel erg IT achtig – en ja daar begint het ook vaak – want natuurlijk gaat het over de architectuur, processen, procedures, systemen, simplificeren en innoveren richting de cloud, maar nog meer gaat het over de mensen hierachter die dit allemaal moeten doen. Hoe laat je Business en IT nou lekker samenwerken op en aan de verandering? Al die werelden met elkaar verbinden, daar ligt de kracht én het succes van je digitale transitie. Dit met veel plezier en passie begeleiden en faciliteren is onze kracht.

Creative Direction on Change, Communication & Leadership

Alles is interactie! En start met het hart! Dit gaat over verbinding tussen jou en mij, tussen jij als leider en je organisatie. Een goed concept voor je verandering bedenken is niet zo moeilijk. Het succesvol en met aandacht uitvoeren is vaak lastig, want waar en met wie of wat begin je en wie doet er mee? Een concept is pas een succes als het tot leven komt en dát brengt wat je niet had durven dromen.

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” is niet Heartcore. Werken met Heartcore betekent de dingen anders doen dan dat je ze altijd deed. En dat begint met lef hebben en zeggen waar het op staat. We helpen je uit je comfortable box te kruipen, de box te zien en de box ergens anders neerzetten of uit te bouwen. Als er überhaupt een box is :). Misschien zit jij wel vast in een ander format? Durf jij je huidige zelf, wie of wat is dat, los te laten en te experimenteren op jouw weg voorwaarts? Samen met mensen uit je organisatie?

We gebruiken het liefst ons eigen Lab om de Creative Direction te kickstarten. Ook schromen we niet om de randjes op te zoeken wanneer dat nodig is. Rebelse creativiteit inzetten om (negatieve) patronen in je organisatie te doorbreken. Change, communication & leadership gaan hand in hand. Zodra je in staat bent deze elementen aan elkaar te verbinden gaat alles in beweging komen. We bedenken samen wat er nodig is om jouw organisatie, jouw team en jouw mensen in hun kracht te zetten.

Wat is er nou zo anders aan werken met Heartcore-Lab? Energie, enthousiasme, we cut the crap. Inspiratie, motivatie en heel veel interactie. Niet te veel lullen, maar poetsen. We zorgen dat we vraagstukken in de juiste volgorde aanpakken: waardegedreven vanuit het hart, om vervolgens te denken in creatieve mogelijkheden waardoor jij diep van binnen in staat bent de change met moedige actie in de wereld te zetten. Wij gaan samen met jou door waar het echt moeilijk wordt én waar anderen het liefst stoppen. 

GET IN TOUCH

Schedule a Coffee talk!