Exclusive Friday Lab Session: Work-life Design

Een feit is dat de meeste goede voornemens allang gestorven zijn in Februari. Sportscholen worden weer rustiger, de kroegen weer voller (want ‘Dry January’ is voorbij), je salaris heb je uitgegeven aan dingen die je eigenlijk niet écht nodig had en tijd voor jezelf, wat was dat ook alweer?

Maar dit jaar ging je het echt anders doen toch?!
Een persoonlijke transformatie bereik je echter niet zomaar. Doelen bereik je alleen maar door ze een belangrijk onderdeel van je leven te maken en hier hard voor te werken.

In onze Friday Lab Session zullen we je de handvatten bieden om dit keer écht sustainable met je doelen om te gaan. We leren je om op een holistische manier alle facetten die nodig zijn bij een persoonlijke transformatie aan te pakken: Mind, body & soul. Alleen dan ben je in staat om je eigen leven zo te ‘designen’ zoals jij dat wilt.

Agavni vertelt over haar eigen transformatie:

“15 kilo geleden was ik niet happy met mezelf, nam ik geen grote risico’s in het leven en voelde de wereld een beetje mellow aan. Vijf jaar geleden besloot ik van de één op de andere dag: daar komt NU verandering in. Driekwart jaar later was ik een totaal nieuwe Agavni. Die transformatie raakte alle facetten van mijn leven. Privé én zakelijk. Sindsdien is mijn overtuiging: alles is mogelijk en weet ik “When you can see it in your mind and you have the courage enough to speak it, you can hold in in your hands”. Dat geldt zowel voor het persoonlijke vlak, als ook voor het zakelijke vlak.” Wat mij drijft? Niet denken dat je er al bent. Never.”

Dus, heb je een sportdoel? Wil je meedoen aan wedstrijd of heb je een lichamelijk doel? Afvallen, aankomen of sterker worden? Wil je nu eindelijk eens een goede balans vinden tussen werk & privé of gewoonweg meer tijd voor jezelf? Heb je dromen die je nu eindelijk waar wilt maken of stiekem toch dat groeipad starten naar die functie die je al heel lang wilt? Alles is welkom!

Wij helpen je barrières te doorbreken en je persoonlijke mastery te bereiken met een exclusief en persoonlijk programma voor maximaal 10 mensen. Daarnaast garanderen we dat als je naar huis gaat je weet wat je wilt, je weet wat je daarvoor moet doen, je weet wat je daarvoor nodig hebt. Ook krijg je een door jezelf ingevuld dashboard mee, want meten is weten.

We verwachten wel een klein beetje voorbereiding, dus hierbij je huiswerk:
Denk na over waar je echt hulp bij nodig hebt. Wat is het onderwerp waar je mee aan het werk wilt?

Ok, nog een laatste uitsmijter om je 23 februari naar het Lab te krijgen. Komt ‘ie:
– Duizenden zogenaamde sport en/of voeding-apps in je app-store
– 2302 Trainingen & cursussen die er online te vinden zijn
– Gemiddeld 6 zelfhulpboeken in je kast

Maar tóch haal je je doel niet. Onze visie is gericht op persoonlijke aandacht.
Meld je nu aan: info@heartcore-lab.nl

Voor in je agenda: 23 januari
Communicatie naar het thuisfront: 12:00 – 16:00
Schade: 50 euro (incl. lunch & borrel)
Like ons op: Instagram &  Facebook

PS Huh, Heartcore-Lab is toch een creatief communicatiebureau? 
Helemaal waar! En juist daarom geloven in een Heartcore levensstijl: Met je hele hebben en houden de wereld in. Persoonlijk en zakelijk komen samen in jou.