FridayLab going online!

If you can see it in your mind and you have the courage enough to speak it, it will happen. – Conor McGregor

De start van de Heartcore FridayLab podcast is een feit! Nou ja, podcast… Dat is in deze corona-tijd een beetje lastig. Dus we hebben het omgedoopt tot videocast. FridayLab is een dag om gave dingen te doen. Mooie blogs te schrijven, ideeën voor de toekomst uit te werken én dus om vanaf nu met regelmaat waanzinnige mensen te ontvangen voor de FridayLab podcast!

Want tja, waarom niet? Het is gewoonweg gaaf om te ontdekken wat het verhaal achter het verhaal is van mensen die op ons pad komen.

Dit is de allereerste FridayLab videocast vanuit de Heartcore-Tribe, door Agavni en Bart Verbunt, NLP & mBIT coach & trainer en onderdeel van de Heartcore-Tribe.

Deze videocast gaat over Multiple Brain Integration Technique (mBIT), ofwel het proces van mBraining. Wetenschap heeft intussen bewezen dat we een hart, hoofd en buikbrein hebben en dat je hier gave dingen mee kan doen. Voor deze allereerste videocast hebben we Wilbert Molenaar, één van de twee wereldwijde mBIT Master Trainers gevraagd om ons en vooral onze volgers meer te vertellen over de ins & outs van mBraining. In deze aflevering hoor je waarom in balans zijn van belang is, dat persoonlijk leiderschap van binnenuit komt en wat mBraining zegt en doet in de context van corona. En ja, als je het over het hoofd hart en buik hebt, dan heb je het echt over wezenlijke dingen en dan wordt een gesprek persoonlijk en intiem. Zo ook in deze videocast.

Ok ok, eerlijk is eerlijk. Wij zijn bevooroordeeld door mBraining omdat wij beide mBIT trainer én coach zijn. We weten zo goed als alle ins & outs, maar we willen juist ook weten waarom Wilbert mBraining naar Nederland heeft gehaald en wat het hem én onze wereld echt brengt.

Kijk en luister naar deze allereerste FridayLab videocast!


Wil je meer weten over mBraining?
Founder mBraining: Grant Soosalu | www.mbraining.com
Founder mBraining Nederland: Wilbert Molenaar| www.mbraining.nl

Meer informatie over mBraining vanuit Heartcore-Lab en hoe wij dit in de wereld neerzetten vind je in onze blogs.