FridayLab videocast #3: A gutsy move to Spain

Wie wil dat nou niet?

Verhuizen naar de zon!

Negen van de tien mensen dromen ervan, maar durven de stap nooit te zetten. Carlijn & Yalcin, onze gasten voor alweer de derde videocast, hebben de stap wel gezet. Een avontuur dat 5 jaar geleden begon als droom en intussen gemanifesteerd is als Casa Alba in Spanje.

Casa Alba Benissa, Spain. Bed and Breakfast, run by Yalcin and Carlijn. February 2020. Foto Peter Lipton
Foto by Peter Lipton

Zij zijn de trotse eigenaren van Boutique Bed & Breakfast Casa Alba in de heuvels van Benissa. Een unieke locatie met een spectaculair 360 graden uitzicht, omgeven door Spaanse wijngaarden en de rauwe en natuurlijke mediterraanse omgeving. Ze hebben de turquoise zee op een steenworp afstand en zijn gelegen tussen Alicante en Valencia. Ook nog eens op perfecte rij-afstand.

We hebben Carlijn & Yalcin uitgenodigd om het te hebben over hun Gutsy Move naar Spanje en hun insights te delen over het avontuur van het starten van hun Casa Alba. It’s all about the guts én zoveel meer. Dat hoor en zie je nu in deze derde videocast! Inclusief een sneakpreview van Casa Alba. Om gek van te worden zo mooi! Droom jij ook wel eens van zo’n grootse stap? Dan moet je dit verhaal horen.

Volg het Casa Alba avontuur van Carlijn & Yalcin én hun ridgeback Yuma via instagram! En als het even kan, boek gewoon een heerlijke vakantie bij ze. Met de auto er naartoe en hupsakee, lekker op avontuur richting de Spaanse zon.

Website Casa Alba