Agavni Jessaijan

Ga door waar anderen stoppen

GO WITH THE FLOW

Van keiharde inspanning naar soms wat onwennige maar heerlijke ontspanning. Dat is wat ik nodig had begin dit jaar. Dat was ook werken met uitersten 🙂 door van alles wat er onstond.

Geleid door een sterke innerlijke berusting na mijn avontuur aan Kamp van Koningsbrugge, volgde ik mijn gutfeeling, intuïtie, dromen, idealen en heb ik vooral gedaan wat mijn hart me ingaf. Zoals geopenbaard in mijn laatste artikel – over de laatste #kampvankoningsbrugge aflevering – op Linkedin heb ik afgelopen 4 maanden de rust en de tijd genomen om aan het eerste deel van mijn manuscript én pitch te werken, begeleid door Jet Hopster. Mijn commando was ‘go with the flow’.

Ja, mijn mini-schrijvers sabbatical komt tot een einde, mijn pitch staat op het punt verzonden te worden naar agenten en uitgevers en het is tijd voor de volgende fase!!

BACK TO BUSINESS & SNIPERFOCUS!

Ik sta met Heartcore-Lab voor nieuwe ontwikkelingen waar ik binnenkort meer over deel en waar jij misschien wel onderdeel van wilt uitmaken 🙂 Nu spreek jou als onderdeel van mijn netwerk aan. Ik ben opzoek naar gave mensen in gave bedrijven die middenin een business transformatie, maatschappelijke uitdaging of groot intern vraagstuk zitten waar je wel wat Heartcore energie op kan gebruiken.

Mijn vuur is verandering, interactie en vooruitgang in wat voor vorm dan ook. In afgelopen 10 jaar heb ik vanuit Heartcore-Lab veel bedrijven mogen begeleiden in hun organisatie- en culture change. In de kern inspireer ik mensen hoe het óók en vooral anders kan, want ik geloof dat alles mogelijk is. Alleen weten veel mensen niet hoe zij zélf de verandering kunnen of mogen zijn. Ik breng interactie, mogelijkheden en positieve energie, communiceer en manifesteer vanuit mijn hart, zie en voel heel snel het grote plaatje en ik heb een eagleseye voor de nitty-gritty details. Energie, creativiteit en snelheid. Cut the crap. Ik dring in korte tijd door tot de kern. En dat vertalen we gezamenlijk in een aanpak dat werkt voor jou. En dan doen hè. Maakt niet uit wat het is of hoe klein of groot het is. We regelen het. 

Wil jij ook doorgaan waar anderen stoppen, verhalen maken die raken, radicale interactie tot stand brengen om het potentieel uit je organisatie te vergroten, en te kijken hoe het nou werkelijk gaat in je bedrijf ten opzichte van jouw visie op de toekomst? Dan nodig ik je graag uit voor een waanzinnig bakkie slow coffee in mijn Lab 🙂 op het lekkere rauwe NDSM in Amsterdam Noord.

#creativeleadership #transformatie #culturechange #cultuur #focus #business #change #worklife #leadershipdevelopment