Get creative: design your future doing

Deze Friday Lab meetups staat volledig in het teken van je toekomstige zelf en de keuzes die je nu wel of niet maakt. Er zijn tig-duizend inspirerende filmpjes & platforms online te vinden & je surft je wellicht gek om te luisteren hoe anderen het doen of zeggen hoe je het moet doen. Alleen is er een probleem die je nu ervaart: je doet niks. Je neemt geen beslissing en komt niet tot actie, want je weet niet waar te beginnen of je hebt gewoon geen idee. Of misschien teveel ideeën. Kan ook. Maakt niet uit wat het is. Je voelt dat het anders kan, wellicht anders moet maar het lukt gewoon niet.

Daar komt nu verandering in. Want zodra je het lef hebt om mee te doen aan deze intieme Friday Lab Meetup is er geen weg meer terug.

Wat houdt jou nou werkelijk tegen om in actie te komen? Welke ideeën heb je allemaal die je niet waarmaakt? Hoe kies je nou wat je écht wilt doen? En hoe ziet dat eruit dan?

Na een introductie door Agavni Jessaijan, eigenaar van Heartcore-Lab ga je echt aan de slag. Na vier uur weet jij WAAROM je tot nu toe geen stap verder kwam, HOE je verder kan en WAT je next steps zijn. Het begin van jouw nieuwe werkelijkheid. En het blijft niet alleen bij lullen. We cut the crap en gaan samen aan de bak. Het maakt niet uit wat het onderwerp is, zolang jij maar de verandering wilt zijn.

Gebaseerd op eigen ervaringen in het ondernemerschap en het designen van haar eigen worklife, geeft Agavni je inspiratie en tools hoe je nu wel tot actie komt en ‘your future doing’ kan vormgeven. Als gecertificeerd mBIT coach vertelt ze ook nog waarom het zo belangrijk is dat je hart, hoofd en buikbrein op 1 lijn zitten en hoe je herkent als dat niet zo is.

Per sessie is er plek voor max 10 mensen die écht eager zijn. Ben je nieuwsgierig en denk je ja, dit heb ik nodig. Geef je dan op. Want 1 ding is zeker. Niet iedereen kan en hoeft het alleen te doen.

Ongeacht of 1 persoon of 10 man zich opgeven. De sessie gaat hoe dan ook door. Registreer je via onze Meetup.com pagina.