Boekpresentatie No Matter What Agavni Jessaijan

Het boek is er! No Matter What!

Van Innerlijke Strijd naar Innerlijke kracht. Daar gaat mijn eerste gepubliceerde boek over. Het vertelt mijn eigen verhaal hoe ik kon dealen met mijn jeugdtrauma’s en hoe ik heb geleerd voor mijzelf te kiezen.

…’Toen de adrenaline en de hevige emoties wat bedaarden en ik kon genieten van het uitzicht, kwam er een gevoel van krachtige berusting over mij. En dat was het moment waarop ik kristalhelder wist: dit is het Raf. Je gaat een boek schrijven. Als er ooit een moment is in je leven, dan is het nu. Nu of nooit.’

September 2021 kwam ik uit de helikopter lopen na het intense avontuur dat Kamp Van Koningsbrugge (seizoen 2) heet. Ik had een nieuw doel en ben er vol voor gegaan. Intussen iets meer dan 2,5 jaar later ligt mijn boek in zo goed als alle boekenwinkels en ook is het online verkrijgbaar. Als fysiek boek en als e-book. Het luisterboek volgt dit jaar nog.

Heartcore Publishers

Begin 2024 besloot ik om mijn eigen uitgeverij op te zetten en mijn boek zelf te publiceren. Een moedige stap, zeker als je weet dat ik vanaf de start een boekcontract had bij een van de grootste Nederlandse uitgeverijen – HarperCollinsHolland. Hoewel het een zeer fijne samenwerking was, besloot ik toch voor mijn eigen-wijze route te kiezen. Een weg die moed nodig heeft en een bak aan doorzettingsvermogen, want dit doe je niet zomaar.

Gelukkig zijn beide kwaliteiten in overvloed aanwezig in mijn systeem. Ik ga erop!

Een boek publiceer je niet zomaar. Ik wil niemand ontmoedigen, maar er komt écht veel bij kijken. Dus ook dit pad ging met vallen en opstaan, maar deze weg is mij heel veel waard. Dit linkt ook aan mijn eigen ondernemerschap. Het is mijn ultieme drang naar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zelf ontdekken en ook zelf doen. Intussen ben ik goed in staat om ook hulp in te schakelen op de gebieden waar ik nog niet bekwaam in ben. En zo kwam De Vrije Uitgevers op mijn pad, dankzij mijn redacteur en boekencoach Jet Hopster. Ik besloot me aan te sluiten bij deze waanzinnige netwerkorganisatie en via hen als indie-publisher mijn droom echt waarheid te maken. Met succes. Ook via mijn eigen kanaal www.heartcore.vrijeboeken.com kan mijn boek gekocht worden.

Voordracht inleiding boek No Matter What van Agavni Jessaijan

De boekpresentatie 21-06-2024

Mijn beste vrienden hielpen me met liefde deze dag voor te bereiden en ze hebben mij 100% ontzorgt op deze dag. Het was een bijzondere dag en ik ben enorm dankbaar voor een ieder die speciaal voor mij kwam. Vrienden, familie en mijn inner circle. Een perfecte Heartcore intieme en liefdevolle sfeer. Dankzij Coen Rijpsma, foto en videograaf Sea Are Content is deze mooie dag ook op de plaat vastgelegd. De aftermovie volgt snel!

In een zucht uitgelezen!

Het is gewoon waar dat het lijkt alsof het maken van een boek supergemakkelijk is. Maar dat komt dus juist omdat er jaren ervaring inzit, honderden of duizenden uren werk. Dat zie je niet als je het boek vast hebt, maar het is de bron van dit boek. Zoveel professionele mensen heb ik ingezet om er een mooi en kwalitatief goed boek van te maken. De lezersreacties liegen er niet om. Dankbaar voor alle mooie worden die ik mag ontvangen. Ik wist wel dat dit boek er moest komen, nu weet ik nog meer dat mijn boek er mag zijn.

Hier een paar mooie reacties op socials:

Ook benieuwd naar mijn boek? Koop het in jouw favoriete boekenhandel, online winkel of dus via mijn eigen site: www.heartcore.vrijeboeken.com. Laat vooral een reactie achter op dit blog wat dit boek voor jou betekent, en ook graag een recensie op een van de online boekplatformen. Dat waardeer ik enorm. Jouw recensie of review helpt mij om zoveel mogelijk lezers te bereiken! Mijn missie is veel groter dan ikzelf. En daar ga ik je in aankomende tijd steeds meer in meenemen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, artikelen en bijzondere sessies die ik organiseer in mijn Lab? Of voor de nieuwste Heartcore masterclasses die gegeven gaan worden? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 1 keer per 6 weken ontvang je mijn ‘Love Note’ dat de moeite waard is om te lezen. Beloofd!

2 comments

  1. Hej Raf, heb je boek gevonden op een moment dat ik daar precies naar op zoek was en in een ruk uitgelezen.
    We hebben zoveel overeenkomsten met elkaar. Je hebt me geïnspireerd en richting gegeven. Dankjewel!
    Tara

    1. Lieve Tara, wat fijn om te lezen! Heel graag gedaan en jij ook bedankt voor het kopen van mijn boek! Ik wens je veel kracht toe! Liefs, Raf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *