Auteursfoto Agavni Jessaijan

Het idee is áltijd leuk. De realiteit is meestal weerbarstig.

No Matter What. Go Heartcore. Dit is sowieso mijn mindset, maar hallelujah. Een boek schrijven is niet niks. Het duurde veel langer dan gedacht en gepland, maar het boek komt er nu écht.

Vandaag is het dan zover. De voorbestellingen gaan open, dus iedereen kan een pre-order plaatsen! Het lang verwachte moment is aangebroken. Hoe dan ook, ik vind het retespannend hoor, maar toch zet ik door. Het ultieme doel is namelijk veel groter dan mijzelf, maar daarover later meer.

Je kan het boek voorbestellen op https://heartcore.vrijeboeken.com of via jouw favoriete winkel. Het zal rond 18 juni uitgeleverd worden. Ik stel iedereen in de gelegenheid om het boek te laten signeren door mij, gewoon in mijn Lab. Wie weet doe ik ook nog een tourtje in boekenhandels, maar dat volgt later nog. Wil jij het boek laten signeren, schrijf je je in via dit formulier en dan zie ik je in mijn Lab verschijnen.

‘Commitment is doing the thing you said you were going to do long after the mood you said it in has left you.’

– Darren Hardy
Cover foto boek No Matter What

Here we go!! ❤️ #nomatterwhat

Follow me on LinkedIn
Foto credits ( header | auteursfoto ): Frank Ruiter