Lotte Brunia

Ik zie ik zie wat jij niet ziet en dat is: kracht en potentie!

Het begon met een ontmoeting na mijn avontuur aan Kamp van Koningsbrugge. Ik had namelijk wat last van gewrichtspijn en de vrouw van mijn mede-deelnemer aan KVK Jaring, die wist hier wel wat aan te doen. Zo gezegd zo gedaan kwam ze langs in het Lab om mij te voorzien van wat supplementen om mijn herstel te ondersteunen.

Ik ontdekte en zag direct de passie in Lotte’s ogen. Hoe ze vertelde over kruidengeneeskunde, haar achtergrond als imker en haar liefde voor de natuur, het leven op de boerderij en de aandacht voor het lichaam. We hadden ook gelijk een match en raakten niet uitgepraat over van alles en nogwat. Ik stelde haar gelijk een aantal vragen wat ze hiermee ging doen, wat haar toekomst idee is en of ze al een website had en haar producten verkocht. Lotte gaf aan dat ze nu voornamelijk nog haar producten weggaf en/of alleen in haar directe omgeving verkocht aan mensen die weten wat ze doet.

Zonde! Zei ik! Je moet hier wat mee! Na wat heen en weer gepraat over het opzetten van een bedrijf, bedenken van een bedrijfsnaam, die impact die het zo’n besluit geeft, wat er allemaal bij komt kijken als je de eerste stap gaat zetten als ondernemer, heb ik Lotte toch kunnen overtuigen van de potentie die in haar zit en in haar kruidenwijsheid, zoals ik direct voelde dat ze dit moest noemen.

“Met de kracht van kruidenwijsheid heb jij jouw lot in eigen handen”

www.lotinjouwhanden.nl

Lotte is een wijs mens met veel levenservaring. Ze heeft een ongekende natuurlijke potentie en die wilde ik tevoorschijn toveren. Als je dit kan en met zoveel passie mensen kan verder helpen dan moet de hele wereld dit weten. Die avond, onder het genot van een berg sushi, bedachten we haar bedrijfsnaam: LOT.

Nou denk je wellicht: ja dat is simpel. Maar nee hier is een hele avond over gedaan. Gebrainstormd. En ook volg ik mijn gut feeling. Als er iets in mijn hoofd blijft aankloppen dan weet ik dat ik dat pad moet volgen. Dus ik gaf aan dat we het draadje rondom LOT de kans zouden moeten geven.

Wat schetsen, teksten en woorden verder kwamen we al een heel stuk verder in de ontwikkeling van wat zij kon manifesteren met haar kruidenwijsheid. Bedrijfsnaam, slogan, logo, domeinnaam, website concept, het is allemaal de revue gepasseerd! Vervolgens hebben we de tijd genomen om de boel te ontwikkelen, begon ik met een moodboard, heb ik mijn eigen websitebouwer Kelly Blom gevraagd om ons hierin te supporten en zijn we samen tot dit waanzinnige resultaat gekomen: www.lotinjouwhanden.nl.

Moodboard


Dit is mijn passie project.

Lotte nam haar eigen LOT in handen en stond open om in haar kracht te gaan staan, haar volle potentie te benutten en haar droom te manifesteren. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer dankbaar ben voor de ontmoeting met Lotte, dat ik haar heb mogen begeleiden om officieel aan de bak te gaan als ondernemer en het professionaliseren van haar weg als coach in kruidengeneeskunde.

Neem vooral een kijkje op deze prachtige website, vraag haar om raad en advies als je ergens tegenaan loopt. Zowel fysiek, mentaal of emotioneel. Lotte heelt met haar zijn én haar kruidenwijsheid op alle gebieden.

www.lotinjouwhanden.nl


Heartcore Conceptontwikkeling - Moodboard - Logo design - branding - tekst - website design, structuur en concept - label design - fotografie - bedrijfsadvies | websitebouw door Kelly Blom www.kellysva.nl