Heartcore-Lab: inspire & scale change!

“Stepping onto a brand-new path is difficult, but not more difficult than remaining in a situation, which is not nurturing to the whole woman.” Maya Angelou

Ik, Agavni Jessaijan (fonetisch Arafnie, dus zeg maar Raf), heb Heartcore-Lab 3,5 jaar geleden opgezet als natuurlijke ontwikkeling van zelfstandige zonder personeel (sinds 2012) naar bedrijf met personeel. Sinds 1 jan 2019 is het nieuwe pad van Heartcore-Lab een groeiende Tribe van freelance professionals en krachtpatsers met als missie om sneller impact te maken voor onze klanten.

Mijn huidige ideaal is een Hollywood film. Een ambitieus idee en een mooi doel en in veel gevallen al een potentieel script. Je selecteert de beste van de beste in alle rollen die je nodig hebt, doet het werk en gaat weer uiteen zodra je een fantastisch resultaat hebt neergezet.

Mijn vuur is verandering en vooruitgang in wat voor vorm dan ook & daardoor heb ik supertoffe verandertrajecten mogen doen en realiseren. In de kern inspireer ik mensen hoe het óók en vooral anders kan, want ik geloof dat alles mogelijk is. Alleen weten veel mensen niet hoe zijzelf de verandering kunnen of mogen zijn. Ik breng mogelijkheden en positieve energie, communiceer en manifesteer vanuit mijn hart, zie en voel heel snel het grote plaatje en ik heb een eagles-eye voor details.

Met mijn Nederlandse en internationale netwerk ben ik in staat om de meest mindblowing professionals in te huren op het gebied waarvan ik zelf weet dat ik het echt niet beter kan. Een voorbeeld: corporate antropologen die belachelijk veel weten van culturen en hoe zich dat verhoudt tot de organisaties van vandaag de dag, badass creatives die alles kunnen uitbeelden om visueel impact te maken, gedreven facilitators & stand-up comedians die elk event tot een ongekend success maken & keynote speakers die echt in de toekomst kunnen kijken. Om er maar een paar te noemen. 

As a Heartcore-Tribe we inspire & scale cultural and organisational change through creative concept development, rebellious creativity & communication re-design.

 Creative Concept Development

Laten we er even vanuit gaan dat je voor een verandering staat. Organisatieverandering, een persoonlijke transformatie of je wilt gewoon dat er überhaupt iets gaat veranderen in je bedrijf, in je team of in jezelf. Maakt niet uit wat het is. Elke verandering heeft een urgentie en komt ‘ergens’ vandaan. 

Mijn eerste vraag is altijd: heb je een visie op de toekomst of een visie op verandering? Heb je die niet? Mooi, dan beginnen we daarmee.

Een goed idee bedenken is niet zo moeilijk. Een idee ontwikkelen naar concept is lastig en het succesvol en met aandacht in de wereld zetten is vaak een droom die niet uitkomt, want hoe, wat, waar en met wie begin je? Een concept is pas een succes als het echt tot leven komt en dat brengt of toevoegt wat je voor ogen hebt en voelt in je hele systeem.

 Rebellious creativity

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” past echt niet in mijn straatje. Het Lab is mijn manifestatie van de dingen anders doen. Lef hebben en niet conformeren aan het boekje ‘hoe het heurt’. Ik help je oa. om uit je box kruipen, de box te zien en de box ergens anders neer te zetten of bouw ‘m uit. Als er überhaupt een box is:) Misschien zit jij wel in een ander format? Durf jij je huidige zelf, wie of wat is dat, een beetje los te laten en te experimenteren op jouw weg voorwaarts? Samen met mensen uit je organisatie? Of gewoon alleen? 

Als creative & strategische badass ben ik fully equipped met verschillende methodes & skills wat jou helpt om je wereld ff op zijn kop te zetten om vervolgens écht te doen wat goed past bij jou & je organisatie. En ja, vaak is een creatieve rebelsheid nodig om iets te doorbreken.

 Communication Re-design

Alles is communicatie. Echt waar. En communicatie is een fucking grote container & binnen elk bedrijf, relatie, project of transformatie is altijd wel wat te verbeteren. Toch? Wat is nu op dit moment werkelijk van belang en voegt waarde toe? Welke rituelen en interventies kan je designen voor, tijdens en na een verandering? 

Meestal begint dit toch met een goed verhaal. Mensen houden van verhalen. Echte verhalen. En dat delen op een toffe manier á la nu. Ik maak je bewust van de onbenutte potentie en hoe jij jezelf en je omgeving kan verrassen. Meer van hetzelfde is gewoon zo saai. 

Hoe gaan we verder?

Een kop koffie is het startpunt voor onze samenwerking. Na onze koffie en het verduidelijken van het vraagstuk duiken we het Lab in. Afhankelijk van de grootte van het vraagstuk is dit één dag of een hele week, met onze Tribe of zonder. Ik doe niet aan one size fits all. Iedereen is uniek. Ieder vraagstuk en resultaat dus ook.

 Wat beloof ik je?

Energie, creativiteit en snelheid. Cut the crap. Ik dring in korte tijd door tot de kern. En dat vertalen we gezamenlijk in een aanpak dat werkt voor jou. En dan doen hè. Ik begeleidt je in de beginfase en desnoods zetten we een team van profs op. Maakt niet uit wat het is of hoe klein of groot het is. We regelen het.

Bel je me? 06-24506291 of mail naar: raf@heartcore-lab.nl.