We inspire and manifest change in hearts and minds

mBIT Masterclasses

LEER DE TAAL HERKENNEN ÉN GEBRUIKEN VAN JE HART, HOOFD EN BUIKBREIN

How to harness the intelligence of your multiple brains through the process of ‘mBraining’.

Deze masterclass gaat over het inzicht krijgen in het werken met je meerdere breinen; het hart, hoofd en buikbrein.

Ik vertel je kort over hoe deze methodiek genaamd mBIT (Multiple Brain Integration Techniques) tot stand is gekomen vanuit gegrond wetenschappelijk onderzoek en de basis vanuit gedragsmodellering en NLP en oeroude wijsheidstradities.

Duur: 2 uur
Wanneer: Op donderdagen van 18:30 tot 20:30
Zoom link krijg je toegestuurd na registratie en betaling
*Ben je verhinderd, dan kan je een andere avond naar keuze bijwonen. 

Wat ga je leren:

Je gaat aan de bak in het ontdekken wat de taal is van elk brein, wat de kerncompetenties zijn en hoe je kan tappen uit de wijsheid van elk brein. Zodra je dit weet ga je het leren herkennen. Hiermee kan je jezelf vragen stellen om te ontdekken of je tot wijzere beslissingen kan komen.

Als kers op de taart krijg je een begeleide sessie door de eerste fase van de mBIT roadmap: communiceren met je breinen.

Hiervoor kies je van te voren een uitdaging waar je momenteel tegen aanloopt op op een schaal van 1-10 die tussen de 1-5 ligt. Hierbij ga je voelen en ervaren wat het communiceren met jouw meerdere breinen doet. Na afloop krijg je de content van deze masterclass toegestuurd in pdf vorm.

mBIT is a suite of tools and techniques for communicating with, integrating and harnessing the power of your multiple brains: Head, Heart and Gut brains.

-mBraining.com

Wie ben ik?

Mijn naam is Agavni Jesssaijan – de meeste mensen noemen mij Raf -. Ik ben ondernemer van twee bedrijven, een creative Agency Heartcore-Lab dat zich specialiseert in organisatie- en cultuurverandering, leiderschapscoaching en ben ik tevens mBIT Master Coach & Trainer en begeleid ik individuen en organisaties naar de meest wijze versie van hunzelf. Daarnaast eigenaar van specialty coffee bar Hummingbird Amsterdam.

Vervolg:

Wil je verdieping op het werken met je meerdere breinen, geef je dan op voor de eerstvolgende mBIT trainingen waarbij je opgeleid wordt in 4 dagen tot mBIT coach. Deze training is zeer effectief en doeltreffend, waardoor je geen jarenlange opleiding nodig hebt. Je krijgt gratis het mBIT boek bij deelname aan de mBIT Coaching Training.

Geef je nu op voor 1 van de donderdagen!
*De masterclass gaat door bij minimaal 10 deelnemers