Nu ook mBIT Coaching voor de Tactical markt: defensie, politie én overheid!

Zo nu en dan verschijnen er bijzondere mensen op mijn pad die zo Heartcore zijn dat ze écht gelijk hun intrede mogen doen in de Heartcore-Tribe. Patrick van der Vlies die is er al onderdeel van, want vorig jaar hebben we samen een dag mogen organiseren voor de start-up Rockfeather uit Rotterdam. We kennen elkaar van het tv-programma Kamp van Koningsbrugge waar hij één van de instructeurs was.

Begin juni 2023 was het zover. Echt de allerlaatste mBIT Training voor toekomstige mBIT Coaches vanuit Heartcore-Lab en Patrick was van de partij. Hij heeft al ruime ervaring op het begeleiden en coachen van mensen en mag zich nu ook mBIT Coach noemen. Een mooie aanvulling op zijn brede arsenaal. Welkom Patrick, niet alleen in de Heartcore-Tribe maar ook als mBIT Coach! You Rock!!

Zoek je een coach in omgeving Rotterdam? Dan kan ik Patrick van harte aanbevelen! <3

‘Ik ben Patrick, met al acht jaar + ervaring in het coachen en begeleiden van mensen uit diverse achtergronden. Mijn passie ligt in het helpen van ambitieuze individuen die hun doelen willen bereiken binnen de overheid, politie en defensie.

Na het afronden van mijn havo, trad ik toe tot het Korps Mariniers. Op 20-jarige leeftijd zette ik voet in Afghanistan. Na diverse trainingen en een plaatsing op Aruba, besloot ik de overstap te maken naar het Korps Commandotroepen (KCT). Ik voltooide de opleiding tot Special Forces operator, specialiseerde me als Special Forces Medic en daarna als gevorderde NATO Special Forces Medic. Ik kreeg de verantwoordelijkheid over de medische aangelegenheden en trainingen van mijn compagnie, wat resulteerde in meerdere uitzendingen naar onder andere Irak en Afghanistan.

Gedurende deze periode ontwikkelde mijn interesse en passie voor fitness zich verder. Na mijn laatste uitzending nam ik afscheid van het Korps Commandotroepen om als ondernemer en mede-eigenaar van RPTC-Fitness aan de slag te gaan, waar ik fulltime als coach werk. Ik heb me ingezet om diverse mensen te helpen die de ambitie hebben om bij defensie, politie en overheidsdiensten aan de slag te gaan, zoals KCT, MARSOF, BSB, AT, BOT enzovoorts.

Mijn kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid, verbinding en voldoening. Deze waarden vormen de basis van mijn aanpak en zorgen ervoor dat ik altijd gefocust ben op het beste voor mijn cliënten.

Daarnaast coach ik ook andere coaches en help ik ambitieuze ondernemers en sporters om hun doelen te bereiken op het gebied van levensstijl en prestaties. Mijn passie is om anderen te inspireren en te motiveren om hun maximale potentieel te bereiken. Ik ben toegewijd aan de groei en het succes van iedereen die ik coach.’

Neem contact op met Patrick via:
www.rptctactical.nl
coachpatrickvdvlies@rptcfitness.nl

en vind hem ook op instagram!

Lees hieronder Patrick zijn mooie review over zijn mBIT reis: