Do what you love

Speaking & Workshops

On a mission!

Inspire Hearts & Minds to make Change happen. En dat allemaal over de as van interactie!

Agavni (zeg maar Raf) komt niet zomaar spreken. En alleen een boeking om een uur of wat vol te lullen doet ze ook niet graag. Niet omdat ze het niet kan, maar omdat ze weet dat een andere aanpak bewezen succesvoller is. Raf brengt mensen in beweging, zoekt de interactie op, wil weten wat er eigenlijk allemaal echt aan de hand is in jouw organisatie of team zodat ze haar verhaal kan linken aan jullie – weerbarstige..? – realiteit. Want wat heb je alleen aan inspiratie? Dan ga je morgen dus helemaal niks anders doen dan vandaag. Toch? Leuke inspirerende verhalen kan je ook vinden op Youtube of TED. Dus als je écht een verandering en beweging op gang wilt brengen dat gelinkt is aan jullie organisatiestrategie en visie op de toekomst, dan moet je Raf hebben. Moet je wel durven dan hè.

Exclusieve spreker bij Assemblee Speakers

‘Hoe neem je als Leider Wijze Beslissingen op de Rand van Oneindige Mogelijkheden, Chaos en Transformatie?
Voor Jezelf, voor Je Team, voor Je Organisatie, voor De Wereld?’

Omdat Raf haar missie vanuit Heartcore-Lab sterker en met meer impact in de wereld wilt zetten heeft ze zich sinds eind 2022 vanuit Heartcore-Lab exclusief als spreker aangesloten bij Assemblee Speakers, omdat zij precies de waarden vertegenwoordigen die zo bijzonder Heartcore zijn. Wil je Raf als spreker boeken, neem dan contact op via Assemblee Speakers.

‘Mijn leven is mijn boodschap’, zo sprak Indiaas politicus Mahatma Gandhi. En zo laat familiebedrijf Assemblee Speakers sinds 1985 befaamde sprekers hun verhaal vertellen. Om wereldwijd een publiek te inspireren, motiveren en bovenal te connecteren.

– Assemblee Speakers

Interactive Talks: Transformation Happiness | Wijze leiders maken Wijze besluiten | Voorwaarts, mars

Make the impossible possible. Dat kan. Als je werkelijk durft te geloven dat alles mogelijk is. Vanuit haar jarenlange ervaring als consultant en organisatieadviseur is Agavni uitgerust met voldoende inspirerend materiaal om jou aan het denken te zetten, om inspiratie mee te geven hoe het ook kan, en te prikkelen waar het echt nodig is op de inhoud van jouw verandering of de cultuur die je wilt zijn. Je komt letterlijk in beweging.

Raf inzetten als spreker of facilitator betekent maatwerk, aandacht en met heel het hart gaan voor een gave sessie waar men nog lang over zal napraten. En ook hierin is alles mogelijk. Geef aan waar jullie behoefte aan hebben en dan krijg je een bak aan creatieve mogelijkheden.


2-daagse workshop ‘The 3 Brains of Leadership in Decision Making’ (NL/EN)

WTF. Heb ik 3 breinen!? Jaja, je hebt er drie. Eigenlijk 5, maar die wijsheid krijg je pas als je alles hebt gehoord over de kern van mBIT – Multiple Brain Integration Techniques – ook wel mBraining genoemd dat refereert aan het ‘proces’ van hoe jij je hart-hoofd-en-buikbrein inzet. De 3 breinen.

Niet alleen geeft Agavni training en coaching via de mBIT wijsheid over de meerdere breinen, maar ze geeft ook workshops, inspiratiesessies en spreekt over verschillende onderwerpen zoals: hoe je dealt met negatieve overtuigingen, wat motivatie werkelijk is en betekent, hoe je jezelf goed kan leiden en hoe je door kan gaan waar anderen stoppen – niet alleen deed Agavni dit al in haar ondernemerschap – ook heeft ze recentelijk meegedaan aan het tv-programma Kamp van Koningsbrugge waarbij ze als 1 van de 6 finalisten het tot het einde heeft weten te schoppen. De learnings deelt ze graag in haar talks, want al deze wijsheid heeft te maken met besluiten nemen en hoe je dat doet terwijl je onder druk staat en er belachelijk veel van je gevraagd wordt.

Deze specifieke workshop is bedoeld voor het bedrijfsleven. Agavni is op een missie om via Heartcore-Lab het hart terug te brengen in het bedrijfsleven. Dat betekent: echte verbinding. Wijze interactie. Onderzoeken wat er werkelijk gebeurt in het nu, om vervolgens die blokkades op te heffen zodat de boel gaat stromen. Vaak is dat wat een fundamentele verandering in de weg staat. Deze 2-daagse workshop is op zijn minst goed voor voor directeuren, leiderschapsteams, HR-managers en organisatieadviseurs. En heel eerlijk: iedereen moet dit weten en kunnen.

“In a VUCA world, large firms no longer dominate the smaller ones… instead fast adapting firms now dominate the slower changing ones. So if the overall rate of change inside your firm… is slower than the rate of change occurring outside of it… be on notice that a downward spiral may be near.”

John Sullivan

Today’s strategic environment is marked by Volatility, Uncertainty, Complexity, and Ambiguity (VUCA) 

mbraining.com

Wat leer je in deze workshop?

  • Hoe neurowetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je drie breinen (ook wel intelligenties genoemd) hebt, en hoe deze bevindingen oude wijsheidstradities en praktijken valideren.
  • Hoe je de aangeboren intelligenties en generatieve wijsheid van je meerdere breinen kan benutten door het proces van ‘mBraining’.
  • De 9 belangrijkste functies van de hoofd, hart en buik brein, en hoe elk brein een ander vermogen en talent biedt, en hoe ze zowel het besluitvormingsproces kunnen beïnvloeden als kunnen worden opgenomen in het besluitvormingsproces.
  • De 5 klassen van de ‘Neurale Beperkingen’ die je diepgaand inzicht geven in hoe de drie intelligenties interne conflicten kunnen veroorzaken binnen de beslissingen die je te nemen hebt, en wat je eraan kunt doen.
  • Hoe je het autonome zenuwstelsel in evenwicht kan brengen via de ‘mBIT Balanced Breathing’-methode om snel stress te verlichten en toegang te krijgen tot de aangeboren intuïtieve intelligenties van de drie breinen.
  • De ‘mBIT Fundamentele Volgorde’ om ervoor te zorgen dat je met de drie breinen in de optimale volgorde werkt voor generatieve besluitvormingsresultaten.
  • De ‘Hoogste Expressie’ van de meerdere breinen en hoe ze te gebruiken om en wijze beslissingen te nemen.

Craft the change you wish to manifest!

Agavni Jessaijan

“Align insights with vision & connect to unlimited possibilities”

Heartcore-Lab

If you don’t like something, change it. If you can’t change it, change your attitude.

Maya Angelou

GET IN TOUCH

Boek Agavni vandaag nog!