“The best way to predict the future is to create it!” – Abraham Lincoln

Aankondiging Heartcore sessie
Dinsdag 11-12-18 @NDSM-Plein 90B, Amsterdam
Start : 15:30 uur
Einde : 19:00 uur
Kosten: € 195,- incl btw

Andy x Heartcore: where Creativity meets Tech

2018 was het jaar van de buzzwords, blockchain, crypto, Artificial Intelligence, smart contracts, machine learning en ICO’s. Ze beloofden allemaal onze business modellen drastisch te zullen veranderen. Maar nu aan het einde van het jaar is die hype er alweer van af want wat zien we er in de praktijk nou eigenlijk van terecht komen? De toepassingen blijven uit, bitcoin munten kelderen en ICO’s zijn alweer verleden tijd, dus iedereen haakt af! Maar zoals bij de meeste nieuwe innovaties is dat afhaken vaak een wezenlijk onderdeel van de hype en juist daardoor missen veel bedrijven daarna ineens toch veel kansen.

Maar jij niet!

In een inspirerende tech-sessie bereidt Andy Zondervan je voor op de toekomstperspectieven van 2019 en daarna. Hij laat je zien wat je wel kunt én moet leren van deze hypes. Hij maakt je bewust bekwaam hoe de ideeën áchter deze innovaties daadwerkelijk een verandering in jouw business model kan creëren. Hierdoor weet jij waar je op moet letten en hoe je door de onzin heen kunt prikken, je kunt voorbereiden en zelfs realistische mogelijkheden kan gaan uitstippelen voor jouw bedrijf. Wie wil dit nou niet? 

Wie is Andy Zondervan?

Andy Zondervan is initiatiefnemer achter de start-up RightsShare, een op blockchain technologie gebaseerd platform voor het uitbetalen van royalties in de muziekindustrie. 

RightsShare werkte o.a. samen met DJ Hardwell, de eerste DJ in de wereld die zijn auteursrechten koppelde aan blockchain. 

De afgelopen twee jaar heeft Andy de hele wereld over gereisd om lezingen en seminars te geven over de ontwikkelingen in waaronder Blockchain, Ai, Machine learning en Big data, smart contracts, digitale valuta, maar ook trend analyses over social media modellen, consumentengedrag en veranderingen in de creatieve industrieën.

Andy richt zich als veel gevraagd consultant & spreker op het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen en groeistrategieën voor onder andere de creatieve sector. Daarnaast is hij strategisch adviseur op het gebied van innovatie strategieën en is hij auteur van diverse publicaties in zijn vakgebied.

Creativity meets Tech

Voordat Andy zich op deze nieuwe ontwikkelingen stortte was hij jarenlang verantwoordelijk voor Business Development bij de auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra, waar hij vele initiatieven ontwikkelde. Zo was hij de bedenker van het Music Meets Tech platform waarbinnen hij met zijn team vele start-ups begeleide en samenwerkingen tussen uiteenlopende partijen zoals Spotify en Youtube opzette. 

Daarnaast was hij jarenlang mede-organisator van de congressen van grote netwerkevenementen zoals bijvoorbeeld Eurosonic Noorderslag en Amsterdam Dance Event (ADE) waar vanuit hij met een breed netwerk van professionals kennis deelde over de nieuwste relevante trends en ontwikkelingen. Tevens adviseerde hij vanuit de Popcoalitie, de muzieksector en overheidsinstanties over nieuwe mogelijkheden en beleidsvoering.

Daarvoor werkte hij meer dan 10 jaar in binnen en buitenland in uiteenlopende rollen bij organisaties zoals eBay.com, Universal Pictures en Virgin waar hij de ins en outs van de entertainment wereld goed leerde kennen.

Andy x Heartcore

Door mijn bezoek aan Websummit in Lissabon een maand geleden ben ik zelf hongerig naar meer insights over tech & de praktische toepassingen in relatie tot mijn visie op de toekomst en hoe ik die wil vormgeven. Al sparrend met Andy kwam ik tot het idee om hier een heartcore-sessie aan te wijden zo aan het einde van 2018 om vervolgens gewoon heel sterk van start te gaan in 2019.

Gelukkig kan Andy deze tech savvy info gewoon in normale mensentaal uitleggen en is hij in staat praktisch mee te denken hoe of wat nou echt retefucking belangrijk is voor jouw bedrijf, afdeling of business model.

Dus. Wat doe jij met blockchain, AI, ML en de rest?

Sta jij open voor nieuwe insights? Laat Andy jouw bedrijf tijdens deze sessie doorlichten om de mogelijkheden van deze nieuwe innovaties inzichtelijk maken. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar en hij kan twee bedrijven of uitdagingen vanuit de groep uitlichten.

Geef je op via social@heartcore-lab.nl. Mocht je jouw bedrijf of business model willen laten doorlichten mail dan ook even waarom jij dat zo hard nodig hebt!

Nog even de kleine lettertjes:
Bij een no show na bevestiging aanmelding per e-mail worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Kosten sessie: € 195,- (per PIN te betalen in het Lab bij aankomst).
Photo credits: Emerce | E-Day Conference | Festival + Header photo by Tyler Nix on Unsplash