Agavni in NDSM

mBIT Coaching

mBIT Master Coach & Trainer

Multiple Brains? Yes! Connect head-based intellect with heart-based values and gut-based instincts.


Alle wijsheid zit écht van binnen.

Ken je dat? Dat iemand goedbedoeld advies geeft op de volgende manieren: “Volg je hart! ‘Nee joh, eerst denken dan doen!’ of ‘No guts no glory! Ga er gewoon voor joh! Niet teveel over nadenken!’ En tja. Wat heb je dan te doen? Waar luister jij dan naar? De kunst is: naar alles! Maar ja, hoe doe je dat dan? Dat is waar mBraining over gaat. Het proces van communiceren mét en het op één lijn krijgen van je hart, je hoofd en je buikbrein.

Meerdere breinen? Ja. Er is al veel bekend tussen het hoofd en buikbrein, maar recent wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels bewezen dat we meerdere intelligenties hebben in ons lichaam die autonoom kunnen werken. Dat noemen we dus onze meerdere breinen: het hart, hoofd en buikbrein. In onze meerdere breinen zit veel meer intelligentie besloten dan dat we tot nu toe denken. Het bewijs en het wetenschappelijk fundament liegt er niet om. Steeds meer wetenschappers houden zich hiermee bezig, want als er iets interessant is dan is het wel ons eigen menselijk lichaam en hoe zich dat verhoudt tot onze omgeving en ons eigen gedrag. mBIT (Multiple Brain Integration Techniques) verbindt ook nog eens oeroude wijsheidstradities met gedragsmodellering en dus recent diepgaand onderzoek uit de neurowetenschappen.

Dit maakt het zo ongelofelijk gaaf om hiermee te werken. Het werkt écht. Nu hoef jij het alleen nog maar te ervaren om het op een diep niveau te voelen en te begrijpen. Dit kan in een coaching sessie voor als je nog wat uitdagingen aan te pakken hebt, of je stapt zelf in de wereld van mBIT en wordt opgeleid tot mBIT Coach waarbij je deel uitmaakt van een snelgroeiende wereldwijde community. Alle Heartcore trainingen en coaching is gebaseerd op de principes, de tools, de taal en de rijke wijsheid van mBIT.

Agavni geeft ook maatwerk trainingen voor leiderschapsteams die een specifieke uitdaging hebben in bijvoorbeeld een veranderopgave of digitale transitie. Indien gewenst wordt dit ook gelinkt aan een fysiek/sportief teamelement waarvoor ze haar netwerk inschakelt. Agavni faciliteert training en coaching op basis van de mBIT wijsheid en haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als change manager, communicatieadviseur en business consultant. Het is de kunst van de juiste vragen stellen om mensen echt in beweging te krijgen op dat wat er nodig is. Om te ontdekken wat de werkelijke uitdaging is en wat iemand op fundamenteel niveau tegenhoudt een stap te zetten. Zowel voor het individu als op team niveau.


Agavni horen praten over mBIT? Check deze video!


Go Heartcore en ga de uitdaging aan met jezelf!


In developing mBIT, what we discovered in essence, is that each of your brains has a competency that is its ‘highest expression‘ and that the three brains, when operating via these competencies, produce synergistic effects and bring greater wisdom to decision making, relationships and life.

mbraining.com

The highest expressions are Compassion (heart), Creativity (head) and Courage (gut). When all three work together they produce amazing results!

 mBraining.com

mBIT is a suite of tools and techniques for communicating with, integrating and harnessing the power of your multiple brains: Head, Heart and Gut brains. 

 mbraining.com

And this is what inspires me, and drives me every day when I awake, and ask myself the life enhancing question: “What’s the most compassionate, creative and courageous way of being and doing that I could do today?”.

— Grant Soosalu (RIP), founder mBIT